Byggesett

FLYKROPPEN

Byggesettet for kroppen inneholder et ferdigsveiset og pulverlakkert skrog som er klar for å bli påmontert utstyr og deler. Alle interiørflater er ferdig tilpassede, utført i komposittmaterialer, som carbon-fiber og har ferdige overflater. På den ferdig støpte dørkseksjonen starter du med å montere pedaler, stikke med torsjonsrør, bremsesylindre med parkeringsbremser. Når du er ferdig med dette, monteres hele dørkseksjonen inn i skroget og skrus fast med 20 skruer.

VINGER

Vingesettet inneholder absolutt alt som du behøver for å bygge ferdig vingene fram til trekking. Flaps, balanseror og fueltankene er ferdig produsert av CubCrafters og skal kun monteres på plass. De ferdigstansede ribbene leveres i en tredelt utforming som gjør det mulig for deg å montere ferdig midtseksjon mellom vingebjelkene før du monterer de fremre og bakre delene av ribbene. Hver mutter, skive, skrue og komponent er med i det komplette byggesettet

SLUTTJOBBEN

Finish-settet inneholder alt du behøver for å ferdigstille flyet ditt. Som for eksempel, alt av betrekningsmaterialer ( Poly-fiber) motorbukk, motorfestedetaljer, dør, vinduer, kontrollkabler og wirer, interiørpaneler, seter, setebelter, flapshåndtak med overføringer, et valgfritt instrumentpanel, som forøvrig leveres ferdig bygget av CubCrafters, understell, halehjul med fjær, 6:00 x 6 hjul som standard, fuelrør, tankmålere, vingestag etc. Du velger selv farge(r) for flyet ditt og noe som blir en del av den komplette byggesett-leveransen.

Etter å ha bygget din egen Carbon Cub-EX-2, en ekstremt sterk og lett konstruksjon, med helt utrolige ytelser, er du klar for flotte turer over den fantastisk vakre naturen våre bredder kan byde på, elvetraseer, opp gjennom lange dype daler, til du når fjellene. Være borte i dager, medbrakt alt det du trenger av camping, jakt og fiskeutstyr. Med innebygde longrange-tanker når du både langt og kan fly lenge !

Alle deler og komponenter i byggesettet er ferdig produserte, svært mye utført som CNC-maskinerte aluminiumsdetaljer. Delene er meget nøyaktige, du slipper å produsere noe selv, trenger ikke å tilpasse eller endre på noe, det er bare å gå i gang med monteringen så snart den svære byggesett-kassen er åpnet. Måten CubCrafters har designet og leverer CarbonCub som et komplett byggesett, er uovertruffent noen annen produsent. Carbon Cub er komplett, fra carbon-spinneren til siderors LED nav/strobe, kun et batteri blir å anskaffe selv. ALT ! Det gjør en direkte prissammenligning med andre såkalt komplette byggesett vanskelig. CubCrafters overordnede filosofi er at du som flybygger, skal bygge fly, ikke lete og løpe rundt etter å kjøpe utstyr og materiell ! Det er funnet avvik på i størrelsesorden 50.000.-USD i forhold til hva andre har annonsert sine «komplette sett» for.

INSTRUMENTPANEL – FLERE VALG !

Instrumentpanelet leveres ferdig montert og testet fra fabrikk, slik at dette monterer du bare rett inn i skroget. Alle instrumentpaneler er ferdig montert av CubCrafters og kommer med tilhørende ferdig terminerte lednings og kabelsett.

MyPanel

Trig TY91 VHF Radio - 2¼ "
Trig TT21 Mode S XPDR - 2¼ "
PM3000R Intercom
CHT Monitor

World VFR

Garmin aera ™ 796
Trig TY91 VHF Radio - 2¼ "
Trig TT21 Mode S XPDR - 2¼ "
PM3000R Intercom
Elektronikk Int'l CGR-30P Motor Monitor

EXECUTIVE GLASS

Garmin G3X ™ Touch
Kunstig horisont
Angle-of-Attack (AOA) -indikator
Garmin GTR 200 VHF Comm
Stereo Intercom
Videoinngang
Valgfri Garmin autopilot

BYGGEPROSESSEN

Under byggeprosessen kan det oppstå spørsmål om detaljer. Vi i AeroCub Nordic AS kjenner Carbon Cub'n ned til minste detalj og vi kan bistå med hjelp og veiledning under hele prosessen.